Красен Кралев: PlovdivUtre.bg е за всички, които търсят неподправени новини

Архив Пловдив

12-10-2011, 15:15

Автор:

Красен Кралев

Всичко от Автора

PlovdivUtre.bg е най-новият проект на Alternative Media Group, собственост на Красен Кралев.

 

От днес новините в Пловдив няма да са същите. Най-новият портал за пловдивчани, вече започна работа. PlovdivUtre.bg e новинарски сайт за актуални събития, коментари, интервюта и статии за Пловдив в областта на политиката, обществото, културата, спорта и свободното време. Мнението на читателите е важно за редакциония екип и затова безплатна трибуна ще намери всеки читател, който пожелае да влезе в ролята на репортер или коментатор. Предвидено е и мултимедийно съдържание, което ще излъчва видео материали от мястото на събитието.

PlovdivUtre.bg е новият адрес на новините. Утре – като утрешния вестник, който ще можете да прочетете още днес. Утре, защото ние имаме лошия навик да знаем днес това, което другите ще научат най-рано утре. Утре – като многобройните проекти за бъдещето на Пловдив.

PlovdivUtre.bg е най-новият проект на Alternative Media Group, собственост на Красен Кралев. Компанията вече успешно наложи популярните спортни сайтове - Sportline.bg и Bookmakers.bg, които отскоро излъчват футболните срещи от А - група на българското първенство на живо в интернет, сайта за колективно пазаруване Promomax.bg, с топ оферти в 12 града в цялата страна и най-бързоразвиващия се новинарски сайт за Варна – VarnaUtre.bg. Зад нас няма офшорки, подставени лица и неясни капитали.

При нас няма репортери-тамагочита, които след 2 петъка в професията ще я напуснат и поради тази причина няма да вникнат в нито една тема, в нито един проблем. А липсата на професионална памет ги прави податливи на манипулации, на евтин PR и популизъм. При нас всеки читател е репортер. И ние подхождаме отговорно към него, както към всеки свой служител - държим той да е добре образован за това как функционира Пловдив и какви са правата му. А също и да е добре информиран за ставащото всеки ден.

Трудно ще намерите по страниците на PlovdivUtre.bg скрита политическа реклама, защото ние ясно и категорично ще изразяваме позицията си. Ние разчитаме само на оригинални авторски текстове и обявяваме открита война на copy/paste сайтовете, които не поддържат екипи от репортери, редактори и коментатори, а паратизират на гърба на останалите.

Нашата цел е да загърбим драмите на столичани и да се посветим на новините, които интересуват пловдивчани. Ако ви се чете за софийското парно, забравете за нас. Нашата цел е да разчовъркаме всяка новина така, че всички кирливи ризи да излязат на светло. Това ще бъде Пловдив Утре. Утре – като поговорката, че утрото е по-мъдро от вечерта. Утре – защото винаги ще има утре!

Четете ни. Обичайте ни. Мразете ни. Заклеймявайте ни. Пишете ни. И добро утро!