Атанас Курдов подкрепи Георги Титюков и „Кауза Пловдив”

Архив Пловдив

12-10-2011, 18:31

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

„Номерът ми, съвпада с този, с който ще участвате на предстоящите местни избори - 39. Успех на изборите", пожела топ-стрелецът.

 

Нападателят на ПФК „Ботев” Пловдив – Атанас Курдов обяви, че подкрепя кандидатурата на Георги Титюков за кандидат за кмет и водач на листа за общински съветници от коалиция „Кауза Пловдив”. Голмайсторът на канарчетата потвърди решението си и с жест към Титюков като му подари фанелката си с ноемр 39, с която участва във футболните надпревари.

„Номерът ми, съвпада с този, с който ще участвате на предстоящите местни избори - 39. Пожелавам ви комбинацията от числата 3 и 9 да носи успехът, който заслужавате. Нека хората дадат своя глас за вашата листа, защото доказахте, че и спортът е ваш приоритет, а спортът е повече от здраве, защото учи на дисциплина и изгражда личнности”, заяви Наско Курдов.

„Този жест означава много за мен и екипа ми, той е символ на признателност от страна на един успял футболист”, заяви Георги Титюков. „Подкрепата от младите таланти осмисля работата ни и ни амбицира да се борим за Пловдив, защото той е нашата кауза”, заключи кандидатът за кмет.