Крокодил лети в цирка

Архив Пловдив

13-10-2011, 09:53

Автор:

Карина Димитрова

Всичко от Автора

Нощем ставал кръвожаден хищник - отвличал питоните в реката и ги разкъсвал на парчета

Метър и половина крокодил лети на сцената на частния цирк. В новия спектакъл животното участва в приказка в източен стил. Според сюжета й Принцът на питоните е враг на Принца на крокодилите. Нощем ставал кръвожаден хищник - отвличал питоните в реката и ги разкъсвал на парчета.

Но една нощ двата Принца се сбили на живот и смърт и победил Принцът на питоните. Той оковал Принца на крокодилите в кристален сандък и го показва в царството си. Атракцията е особено любопитна за децата. Звездата в програмата е единствената маймуна с лична карта в България. Документите на маймунката са сертифицирани от Европейския съюз. Руди е на 18 години, от породата лапундер. Другият нов атракцион е „Вълшебната гора”.

В нея живеят заедно кучета, котки, гълъби, понита, лами, щрауси, дори паун. Номерът е подготвен специално за новия сезон под ръководството на доайенката Мария Йорданова. На сцената своя дебют прави младият артист Ивален Йотов, който се появява с 4 огромни питона и една игуана. Световноизвестният жонгльор на свободна тел Ангел Божилов също се включва в програмата.