"Подават" футбола на Дянков

Архив Пловдив

13-10-2011, 09:53

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Дянков е жалостив към пенсионерите и сигурно ще отпусне коледни бонуси на ветераните в тима - капитанът Стилиян Петров и Мартин Петров, предполагат зевзеците.

 

Финансовият министър Симеон Дянков да поеме футбола и вкара в пътя националите. Това е най-новият апел в интернет, който набира фенове. Резилът на родните ритнитопковци вбеси народа и измести като тема изборите. Дори Бойко Борисов призна, че с румънския му колега са умували защо на футбол двете съседни държави са пълни дупки. Ако Дянков поеме националите, той със сигурност ще затегне коланите им, както направи и с народа.

На първо място, вицепремиерът да махне 1000-те евро за повиквателна, която взима всеки поканен в първия тим, настояват в нета. Пари ще се дават само при класиране за европейско или световно първенство. В противен случай нищо чудно вицето да накара играчите да си плащат, че са национали, или да ги одруса с данък "некадърност". Все пак Дянков е жалостив към пенсионерите и сигурно ще отпусне коледни бонуси на ветераните в тима - капитанът Стилиян Петров и Мартин Петров, предполагат зевзеците.