Коматево отново ще бъде син!?

Архив Пловдив

14-10-2011, 12:41

Автор:

Марин Маринов

Всичко от Автора

Коматевци проплакали пред „сините“ от състоянието на улиците, разширението на Коматевско шосе, чистотата, нова детска градина и пенсионерския клуб.

 

Кандидатът за кмет арх.Илко Николов получили безрезервната подкрепа на жителите на квартал Коматево по време на организирания снощи концерт с участието на Николай Славеев, похвалиха се от щаба на Синя коалиция .

„Категорични сме“, са казали местните и добавили „кметът на Пловдив е забравил за нас. Отдавна кракът му не е стъпвал тук. Проблемите са много и решаването им не търпи отлагане“. Коматевци проплакали пред „сините“ от състоянието на улиците, разширението на Коматевско шосе, чистотата, нова детска градина и пенсионерския клуб.

„Нещата ще се променят, но за това е нужна Вашата подкрепа на 23 октомври. Тези избори са едни от най-сложните и тежки в новата демократична история. Всички сме свидетели на лошото управление на Пловдив. Градът в момента се управлява от олигарха Георги Гергов чрез Славчо Атанасов и неговите заместници. Затова ние от „Синя коалиция“ прелагаме един нов обществено-политически модел на управление, който ще реализираме с участието на гражданските и браншови структури“, обещал арх.Николов.