Шварценегер благодари на Пловдив

Архив Пловдив

15-10-2011, 13:21

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Той подчерта, че се е чувствал невероятно добре в България и на снимачната площадка в "Ню Бояна Филм", както и в Пловдив

Холивудската легенда Арнолд Шварценегер си взе довиждане с България по емоционален начин. Терминатора бе през изминалата седмица с екипа на "Непобедимите 2" в Пловдив.

След приключване на снимачната си програма Арнолд Шварценегер, произнаесе вълнуваща реч, съобщиха от "Ню Бояна Филм". Бившият губернатор на Калифорния благодари на целия екип с думите, че без тяхната всеотдайност и професионализъм, звездите не биха могли да си вършат блестящо работата. Шварценегер високо оцени българския екип като един от най-професионалните и талантливи, с които е работил през дългата си кариера.

Той подчерта, че се е чувствал невероятно добре в България и на снимачната площадка в "Ню Бояна Филм", както и в Пловдив. Шварценегер изтъкна възможността България да се превърне в стабилен център за световната киноиндустрия и това да привлече значителни кинокапитали, които ще стимулират икономическото развитие на страната.