Одесос-Хидроремонт громи без треньор, Зику разплака и Планекс

Архив Варна

01-11-2011, 23:12

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В отсъствието на играещия треньор Симеон Христов тимът бе воден от президента на отбора Добрин Стефанов, който демонстрира завидни качества в тактически план  

Футзалният Одесос-Хидроремонт разгроми Планекс с 10:1 в среща от 6-ия кръг на градското първенство на Варна.

Одесосци размазаха съперника в отсъствието на своя наставник Симеон Христов, който е извън страната по бизнес ангажименти. В отсъствието на Христов тимът бе воден от президента на отбора Добрин Стефанов, който демонстрира завидни качества в тактически план. Резултатът сам по себе си говори за доброто представяне на Стефанов като старши треньор в тази среща. С хеттрик се отчете Влади Гочев - Зику, който подобно на своя двойник от ЦСКА, който ден преди това разплака вечния враг с победно попадения, Влади бе изтинска машина и правеше каквото си иска със защитниците на противника. На два пъти се разписаха Цветан Миланов - Мечката, Стойчо Попчев и Милен Стефанов, а едно попадение добави националът Боги Марев.
С тази разгромна победа тимът на Одесос остава фаворит в борбата за първите две места в градското първенство, който ще осигурява място в плейофната фаза от държавния шампионат. Както е известно, шампионът и вицешампионът от морската столица ще премерят сили с първите два тима от софийското първенство, като победителят ще е новият първенец на България, който ще има възможността да играе в Шампионската лига.