Младежи откраднаха сокове и безалкохолни

Архив Пловдив

06-11-2011, 13:32

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Двама тийнейджъри бяха заловени днес минути след извършена от тях кражба. Около полунощ в Шесто РУП е получен сигнал, че неизвестни лица разбиват павилион за хранителни стоки на ул. „Преспа”. Пристигналият на мястото автопатрул установил, че катинарът на вратата на магазина е счупен и от там са били откраднати натурални сокове и безалкохолни напитки.

При незабавните заградителни мероприятия и след кратко преследване са били задържани извършителите – М.Л. /15 г./ и С.С. /18 г./ от Пловдив. Срещу тях е образувано бързо полицейско производство. Кражба на цигари е извършена и от магазин в Пловдив. По първоначални данни вчера около 2,30 часа неизвестни извършители са били проникнали в търговския обект на бул. „Васил Априлов”, след като са взломили металната охранителна ролетка и входната врата. От магазина са били откраднати 370 кутии с папироси на обща стойност около 1700 лева. Работата по случая продължават служители от Второ РУП.

През изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР-Пловдив са регистрирани 21 криминални престъпления. Разкрити са 7 престъпления.