Консулт: Какво може професионалният домоуправител?

Мисия Варна

06-11-2011, 23:10

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Изпращайте въпроси! Отговорите на професионалистите: тук и веднага!

Досега съседите във вашата кооперация са се редували за задълженията на домоуправител? 

Но вече на никой не му се занимава с 30-те апартамента в блока, когато трябва да се събират такси, да се правят плащания и да се организират ремонти? Обмисляте да обсъдите със съседите си възможността да наемете професионален домоуправител, но не сте наясно как да намерите подходяща фирма или как  да разпознаете добрите и надеждните от измамниците?

Необходимо е да се организира цялостен ремонт във вашия блок, да се търсят изпълнители и разходите да се разпределят между всички живеещи. Възможно ли е една фирма да се ангажира с организацията на това и да спести на вас и съседите ви много време и излишни нерви?

Не сте доволни от досегашното почистване на входа или просто ви е омръзнало да наемате нови и различни хора за тази дейност, а и събирането на таксите е трудно да се организира всеки месец. Възможно ли е да наемете фирма за поддръжка, която да се ангажира и със събирането на таксите и това да не ви струва по-скъпо отколкото до момента?

Ако и вие сте изправени пред  някои от горните проблеми или се интересувате от друг въпрос, свързан с поддръжката на вашата кооперация, можете да се обърнете към професионалистите от PLHome.

PLHome e цялостна услуга, обхващаща всички дейности по поддръжката и управлението на жилищни сгради и отделни имоти – професионален домоуправител, управление на етажната собственост, почиставне на входове, ремонтни дейности, почистване на жилища, отдаване на имоти под наем и др. Попитайте ни и ние ще ви помогнем с цялата информация и съвети, които са ви необходими!

В продължение на цяла седмица ще можете да задавате въпроси за всичко, свързано с етажната собственост и поддръжката на кооперации и общи площи. Пишете какво ви интересува като коментар тук, на страницата на varna.utre.bg във Фейсбук или на e-mail: info@varna.utre.bg.

ЕТО И ОТГОВОРИТЕ НА ПЪРВИТЕ ВЪПРОСИ:
Професионалният домоуправител може да се грижи и за наемателите ви