Живко Тодоров в „Местно време” на 10 ноември

Архив Пловдив

09-11-2011, 13:34

Автор:

ПловдивУтре

Всичко от Автора

Новоизбраният кмет на община Стара Загора Живко Тодоров ще участва в предаването на БНТ-2 от Пловдив „Местно време” на 10 ноември

Новоизбраният кмет на община Стара Загора Живко Тодоров ще участва в предаването на БНТ-2 от Пловдив „Местно време” на 10 ноември.

С него ще разговаряме за това какви инфраструктурни проекти ще бъдат реализирани през новия мандат, какви ще бъдат приоритетите на новата местна власт в Стара Загора и кои са проблемите, които трябва да бъдат решени най-скоро. От Живко Тодоров ще разберем и дали най-после музеят „Литературна Стара Загора” ще има собствена сграда и как и кога проектът за депо за отпадъци ще бъде реализиран. В предаването очакваме зрителите да се включат по скайп и да задават директно въпросите си към новоизбрания кмет.

Профилът на предаването е mestnovreme_plovdiv. Въпроси към гостите могат да бъдат задавани и в сайта на предаването www.mestnovreme.com и на електронната ни поща mestnovreme@gmail.com, както и в профила на предаването във Фейсбук – Местно време.