1000 лв. награда за откраднати циркови костюми

Архив Пловдив

10-11-2011, 09:19

Автор:

Карина Димитрова

Всичко от Автора

Иво е изпаднал в тежка депресия, тъй като е събирал всички тези неща 20 години от цял свят. От два дни той не е ставал от леглото си и отказва да се храни

 

Циркът на сцена дава премия от 1000 лв. за откраднатите костюми на актьора Иво Кръстев, който играе ролята на Извънземното от Марс. Отплатата дава лично директорът на цирка Силвестър Лолов. Преди една нощ бе разбит автомобилът на младия мъж и крадците са задигнали реквизита му - костюми, перуки, пера, пайети, гримове и какви ли не още аксесоари.

Иво е изпаднал в тежка депресия, тъй като е събирал всички тези неща 20 години от цял свят. От два дни той не е ставал от леглото си и отказва да се храни, уточняват от трупата. Близките му споделят, че първата нощ дори е изгълтал шепа хапчета в отчаян опит за самоубийство. Затова съсобственикът на цирка е обявил щедра награда за намирането на откраднатите циркови костюми. Те не стават нито за носене, нито за продан.

Силвестър Лолов обещава, че ако обирджиите върнат тоалетите, няма да ги издават на полицията. Това могат да направят на касата на цирка в читалище „Цар Борис Трети“ в градинката до Централна жп гара, а представленията са само през уикенда от 11 ч. и от 16 ч.