Удължиха промените в разписанията на влаковете през Пловдив

Архив Пловдив

10-11-2011, 14:45

Автор:

Калина Илиева

Всичко от Автора

Причината са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще продължава да извършва в участъка между гарите Михайлово и Калояновец.

 

БДЖ удължава временните промени в графика на всички категории пътнически влакове, които пътуват по маршрутите от София през Пловдив и Стара Загора за Русе, Бургас и Варна. Причината са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще продължава да извършва в участъка между гарите Михайлово и Калояновец.
Поради извършваните ремонти, някои от влаковете, които преминават през този участък, ще заминават от определени гари по своя маршрут с до 30 минути по-късно от обичайното си разписание, а други - с до 82 минути по-рано.

Бързият влак със задължителна резервация „Бургас Уикенд" от Бургас за София, който обичайно заминава в 15:20 часа, ще тръгва от гара Бургас с 30 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 14:50 часа. От Пловдив до София влакът ще се движи по досегашното си разписание и ще пристига в София в 21:30 часа.