Защо Коко от Локо заряза Анелия?

Архив Пловдив

18-11-2011, 09:50

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Мъжът трябва да е много по-умен и успял от мен, той трябва да е повече от мен във всяко отношение. Трудна съм за живеене, трябва много да ме обича, за да издържи на моя ритъм на работа.

 

Работата по новия албум на Анелия "Игри за напреднали" и приятелството с колежката й Андреа съвсем са изместили мъжете в живота на красивата певица, споделя самата тя пред журналистката Ива Димитрова. По-голямата част от времето си фолкдивата посвещавала на дъщеричката си Ивон, а когато имала време за кино или кафе, звъняла не на гадже, а на Андреа. Двете фолкдиви си бъбрели за женски дреболии или пък за песни, но никога за мъже.

"Мъжът трябва да е много по-умен и успял от мен, той трябва да е повече от мен във всяко отношение. Да се уча от него, да черпя с пълни шепи и да ме респектира. Трудна съм за живеене, трябва много да ме обича, за да издържи на моя ритъм на работа. И си пожелавам да го срещна", твърди певицата.

Мнозина я заподозряха, че тя ще използва раздялата на бившия й съпруг Коко Динев с Емилия, за да се върне при собственика на "Кошарите". Тя обаче обясни, че след като чула за промяната в живота на Динев само тактично го попитала как е и дали всичко е наред.

За пръв път след толкова години Анелия открехна завесата пред събитията, довели до раздялата й с бащата на дъщеря й Ивон. "Аз съм израснала в патриархално семейство и бях усвоила този модел на подражание, а той имаше друг начин на живот, обяснява певицата. - Много се обичахме и той се грижеше за мен, което е нормално за всяко младо семейство, но бях млада и неопитна, омъжих се на 20, за него пък това беше първи брак. Имах проблемна бременност и всички тези фактори неминуемо оказаха влияние".

Коко Динев и досега си оставал един от най-скъпите хора на Анелия, още повече, че двамата поддържали перфектни отношения заради дъщеричката Ивон. Те често излизали тримата, а Ивон наскоро им направила забележка да й обръщат повече внимание.

Анелия не крие, че чака голямата любов и ако я срещне, първият човек, с когото ще сподели, е дъщеря й. "Ивон е във втори клас, вече е голяма и би го приела", коментира красивата певица. Тя се пази от мимолетни връзки и вярва, че когато й е писано, ще срещне любовта.