Гигантски алигатор влезе в цирка

Архив Пловдив

23-11-2011, 08:18

Автор:

Карина Димитрова

Всичко от Автора

Двете животни уникати ще са звезди в коледната програма на трупата и вече усилено репетират.

Гигантски алигатор и костенурка се разхождат по манежа на единствения постоянен цирк у нас. Двете животни уникати ще са звезди в коледната програма на трупата и вече усилено репетират. Собствениците на цирка – Силвестър Лолов и Драгомир Драганов вече са „татковци“ на най-атрактивните сензации от най-голямото изложение на влечуги в Европа – алигаторът Али, 54-килограмов варан и гигантската костенурка Далида. Али е роден в Тайланд, от вида зио-сан, а Далида е слонова костенурка и е още тийнейджърка.

„Благодарим на нашия приятел Рене Шпиндлер за коректните отношения. Неговото турне в България приключи, но звездите на пътуващата му атракция останаха при нас“, похвалиха се Лолов и Драганов. Дебютът на новите любимци на манежа в читалище „Цар Борис Трети“ (в градинката до жп гарата), където се помещава циркът, ще бъде на 1 декември 2011 г.

С тях ще се подвизава „Принцът на питоните“ Ивайло Кръстев, който вече се възстановява от нещастието, което го сполетя наскоро – апаши да оберат от автомобила му всички циркови костюми, перуки и сценични аксесоари, събирани от цял свят повече от 20 години. Представленията на софийския постоянен цирк на сцена и през декември ще бъдат всяка събота и неделя от 11 ч и от 16 ч., а цените на билетите остават народни – 6, 8 и 10 лв., уточниха от „Сан прадъкшън“.