Клипче на мастурбиращия Роналдиньо изтече в интернет

Спорт

25-11-2011, 20:20

Снимка:

REUTERS

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Бразилската преса така раздуха темата около свръхкраткото видео, че на старши треньора на Фламенго му се наложи да отговаря точно какви ги върши подопечния му Роналдиньо

Видео, заснето с уеб камера, показва футболиста на Фламенго как недвусмислено си дарява сам любов.

Филмчето първо е пуснато в YouTube, а след това бързо се е разпространило във всякакви други сайтове. То е с продължителност 18 секунди, футболистът се е снимал сам в банята и мъжкото му достойнство не се вижда. Но движенията, които извършва, са изразителни и е ясно какво прави.

Бразилската преса така раздуха темата, че на старши треньора Люксенбурго му се наложи да отговаря на въпроси по време на пресконференция.

Запитан какво мисли за това той отговори:

„Това е проблем на Роналдиньо, обърнете се към него. Не мога да контролирам какво държат на компютрите си играчите ми” и шеговито добави: „Единственото, което мога да направя, е да се дръпна преди да е гръмнал”.

С това обаче шегите не свършиха и Вандерлей се обърна към журналистите с въпроса: „А, кой го е гледал от вас? Колко е голям?”

Загърбвайки тази история и другите му купонджийски изцепки, Роналдиньо се представя много добре. Радва се на възраждането на Фламенго и завръщането си скоро в националния тим.

Той вкара 13 гола този сезон и Фламенго в момента шести в таблицата.

Сега знаем какво е правил Роналдиньо вместо да ходи да танцува и играе самба цяла нощ.

Ето го и прословутото видео