Катето Евро със сина си на пловдивска сцена

Архив Пловдив

27-11-2011, 09:55

Автор:

Петя Коленцова

Всичко от Автора

Пред пловдивска публика Катето Евро има трудната задача да излезе на глава и с устатия Сашо Дойнов в забавната пиеса от френския журналист Жан-Ко.

Именитата актриса Екатерина Евро ще излезе на сцената на Военния клуб в Пловдив със сина си Александър Кадиев в комедията „Горката Франция“ в сряда. В целия си блясък актрисата ще се заеме с превъзпитание на свободните нрави на младия мъж. Лудият сюжет поставя Пацо от "Стъклен дом" в ролята на снаха на родната си майка, която пък има родителски функции над друг любимец на публиката - Фахрадин Фахрадинов. Пред пловдивска публика Катето Евро има трудната задача да излезе на глава и с устатия Сашо Дойнов в забавната пиеса от френския журналист Жан-Ко.

В звездния актьорски състав се включва и чаровната Анелия Луцинова, позната на зрителите от предаването "Комиците". Поредица от забавни обрати на съдбата на една почти обикновена фамилия предлага пиесата за сблъсъка на поколенията, сексуалната ориентация, ценностите, идеалите и любовта в различните й форми и проявления. Зрителите могат да видят любимците от телевизионния екран на живо от 19 часа. Билети се продават на касата пред Общината.