Локо (Пд) играе с Марибор, Васлуй и Хайдук

Архив Пловдив

21-12-2011, 14:07

Автор:

Детелин Явашев

Всичко от Автора

Старши-треньорът Емил Велев ще събере възпитаниците си на 9-ти януари на "Лаута"

Администраторът на Локомотив (Пд) Атанас Узунов официално обяви част от програмата за представителния отбор веднага след края на коледно-новогодишната ваканция. Старши-треньорът Емил Велев ще събере възпитаниците си на 9-ти януари на "Лаута", като в дните преди тази дата футболистите му ще преминат през функционални медицински прегледи в здравната клиника на "Аджъбадем" в Истанбул.
 
От 11-ти до 26-ти януари ще се проведе първия подготвителен лагер в Сандански. На 21-ви, 23-ти и 25-ти същия месец са първите контроли, съответно срещу Локомотив (София) от 15.00 ч., Любимец от 13.00 ч. и Вардар македонския (Скопие) от 3 ч. следобед.

"Черно-белите" и двата български отбора са в обща група, а в другата са тимовете на Славия, Светкавица (Търговище) и Вихрен (Сандански). Евентуалното участие на финал за пловдивчани е планирано за 27-ми от 11.00 ч.

От 1-ви февруари започва лагера в турския курорт Анталия. Още на 3-ти "смърфовете" ще премерят сили с Марибор, а следващия съперник за 5-ти февруари ще е се определи от проверката между Васлуй и Хайдук (Сплит). Сигурна е контролата и срещу китайския Жиангсу на треньора Драгомир Окука.