P.I.F. посрещат Нова година в Пловдив

Архив Пловдив

30-12-2011, 15:39

Автор:

Петко Солнецов

Всичко от Автора

Феновете ще видят Димо, Александър, Пламен и Виктор. Освен новите парчета, P.I.F. ще изпълнят някои от най-популярните си песни в нов аранжимент

Група P.I.F. ще посрещнат Новата 2012 година по пловдивски в бар "Вариете", в Новотел "Пловдив". Кoнцертът им ще започне в 22 часа и част от него ще е представянето на клипа към новия сингъл "Свята нощ".

Видеото е с много празнично настроение и е тематично за наближаващите светли празници! Песента е победител в конкурса http://gohohoho.org.
 Режисьор на празничното видео е Андрей Хадживасилев, Божидар Симеонов, редактор - Йосиф Кокончев. По-рано този месец P.I.F. представиха и клип към парчето "Оставам тук" - част от саундтрака към новия български филм "Номер 1000" на режисьора Людмил Лазаров.
 Patriots in Fashion, както вероятно никога не сте наричали съществуват от 1992 година.
Към днешна дата обаче групата е в обновен състав и стартира национално турне, за да представи предстоящия си албум. Феновете ще видят Димо, Александър, Пламен и Виктор. Освен новите парчета, P.I.F. ще изпълнят някои от най-популярните си песни в нов аранжимент, както и няколко световни кавъра.
 Неотдавна момчетата пуснаха един сингъл от новия си албум. "Сън в съня" излезе първо в аудиоформат, но предстои да му бъде направен и клип. Песента е изцяло авторска композиция на Димо. В новия диск на групата са намерили място 13-14 парчета, всички правени през последната година.