Здравко Лазаров: Чакам дебют в пловдивското дерби

Архив Пловдив

31-12-2011, 10:05

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Марин Попов

Всичко от Автора

"Пожелавам си да нямам контузии и да успея да помогна на тима да постигне целта на всички, които сме свързани с „черно-бялата” идея. Пожелавам на всички хора да са живи и здрави"

„2011 година беше по-успешна за Локомотив (Пд), отколкото за българския футбол като цяло. Разбира се тя щеше да е много по-успешна при положение, че бяхме участвали в Лига Европа”, заяви за Plovdivutre.bg Здравко Лазаров, футболист №1 на Локомотив (Пд) за последните 2 години.

35-годишният нападател доказа, че във футбола няма стари и млади, а можещи и неможещи. Именно Електричката беше основният вдъхновител на „черно-белите” през годината, като дърпаше „локомотива” на „смърфовете” напред, но „една птичка пролет не прави” и отборът изпусна влака за Европа. Здравко бе човекът оркестър за тима от „Лаута”- голмайстор, лидер, капитан, че дори и играещ- помощник треньор.

„Най-голямото разочарование през изминаващата година беше изпусната квота за евротурнирите за сметка на Локо (Сф). Завършихме с равни точки, но не успяхме да ги победим в директния сблъсък на „Лаута”. А заслужавахме да играем в Европа!”, още съжалява доскорошният национал.

„През Новата 2012 година се надявам, че ще успеем да постигнем тази цел. Нашите фенове са №1 и заслужават да видят отново отбора си сред евроучастниците. Пожелавам си да нямам контузии и да успея да помогна на тима да постигне целта на всички, които сме свързани с „черно-бялата” идея. Пожелавам на всички хора да са живи и здрави. През идващата година се надявам да дебютирам и в пловдивското дерби, ако Ботев успее да се класира в „А” група”, пожела Лазаров.

Здравко вече е в Банско, където ще посрещне Нова година заедно със съотборника си Валери Георгиев и половинката му.

„ Тук сме със съпругата ми Нина. Децата- Иван и Лара останаха в Септември с родителите ми”, сподели общинският съветник в гр. Септември.