Ученик ка Гена Димитрова покори Италия

Архив Пловдив

03-01-2012, 12:34

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Ганчо Бояджиев засне ново видео към песента “You are the best part of me”

Ученикът на Гена Димитрова Ганчо Бояджиев засне ново видео към песента “You are the best part of me”/ „Ти си най-добрата част от мен”/. Парчето е от албума “Music Is The Answer”, продуциран от Ганчо и посветен на голямата оперна прима, при която младият мъж се обучава години наред в Италия.

Българинът живее повече от 15 години в Милано и експериментира с оперното звучене, като миксира вокалната партия с модерни музикални стилове. Ефектът е едно почти клубно звучене с осезаем и ненатрапчив класически нюанс. След големия успех видеото в защита на делфините към песента „My Universe of love” / лентата се превърна в запазена марка на хитово италианско радио Monte Carlo/ и след участието си в българското издание на „Евровизия 2012”, Ганчо продължава активно да твори. Продуцентите на радио Monte Carlo толкова харесват видеото с делфините и стила на пеене на Ганчо, че публикуват ексклузивно лентата на уеб сайта на радио веригата.

Освен като гост, Ганчо е поканен и като водещ в радиото. За новото си видео към песента “You are the best part of me” Ганчо отново се довери на тандема Костадин Кръстев-Коко и Адриана Янкулова. Текстът и музиката са авторски, подобно на всички парчета от дебютния албум на твореца. “You are the best part of me” /”Ти си най-добрата част от мен”/ е написана като психологична интроспекция, в която лирическият герой търси липсващата част от своето интимно щастие. В самото начало мелодията напомня на основната тема на 5- та Симфония на Бетовен. Текстът е енигматичен, построен като игра на думи, чрез които героят се идентифицира с любимия човек. Те заедно са свързани в едно цяло, без което духът на единия и на другия никога няма да бъде спокоен. Постигането на вътрешно равновесие се обуславя от проектирането на личностната необходимост от щастие върху съществуването на духовната, която допълва и доизгражда Аз-а като една съвършена завършеност.