Пантерата чака виза за САЩ

Спорт

23-01-2012, 16:33

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ермес Паломино мечтае да играе срещу световния шампион Испания през февруари

Нападателят на Черно море Ермес Паломино все още не може да преглътне отсъствието си от националния отбор на Венецуела за контролата със САЩ.

Пантерата не пътува за Щатите с първия отбор, тъй като от местната федерация не успяха да го уредят с виза.

„Винаги съм искал да играя за националния отбор на родината си. Благодарен съм на Господ, че вече имах тази възможност. Отново бях извикан за контролите със САЩ и Мексико, но визовите проблеми не ми позволиха да пътувам с групата. Забавих се в Украйна и всичко дойде от там. Не съм на себе си от яд", каза Паломино.

23-годишният стрелец в момента е на стендбай в родния си Каракас и очаква от федерацията да му издадат виза, за да лети за втората проверка с Мексико, която ще се играе в Хюстън на 25 януари.

Паломино се надява и на повиквателна от треньора Сезар Фариас за проверката на Венецуела със световния и европейски шампион Испания. Спарингът ще се играе в Малага на 29 февруари. „Всеки футболист иска да бъде на терена до звезди като Шави, Иниеста, Фабрегас, Касияс и др. Дано да бъда в групата за този мач", пожела си Пантерата.

Нападателят още веднъж сподели, че се е договорил с ръководството на Заря (Луганск) и ще подпише договор за 2 г. В края на месеца той ще пътува за Турция, където ще се присъедини към зимната подготовка на украинците.

Междувременно отборът на САЩ победи гостуващия Венецуела с 1:0 в контролата, играна в Аризона. Резервата Рикардо Кларк реализира единственото попадение за тима на Юрген Клинсман в седмата минута на даденото от съдията продължение.