Пак арестуваха „екстрасенса“ Деси

Архив Пловдив

30-01-2012, 12:03

Автор:

Ончо Оникян

Всичко от Автора

Благоевградската полиция арестува през уикенда измамника, който дълги години се подвизаваше с огромен успех в Пловдив. Поредното образувано дело Деси е заради един от коронните му номера да прикотква момичета с обещания за работа.

Скандалноизвестният екстрасенс Десислав Велков –Деси от Пелово, отново попадна за решетките. Благоевградската полиция арестува през уикенда измамника, който дълги години се подвизаваше с огромен успех в Пловдив. Поредното образувано дело Деси е заради един от коронните му номера да прикотква момичета с обещания за работа. Новата му "проява" в Благоевград само улеснила залавянето му.  Деси поканил момиче от Благоевград в наета от него квартира, за да я “прегледа”, но мместо девойката, на адреса се озовали ченгетата.

Името на Деси нашумя покрай сътрудничеството му с полицията преди повече от 10 години. Впоследствие обаче Велков започна да присъства в полицейските хроники като измамник, изнасилвач, блудник и псевдолечител. В досието си към този момент има регистрирани 50 криминални прояви.