Влюбените си подаряват изживявания за Свети Валентин

Архив Пловдив

05-02-2012, 20:00

Автор:

Петко Солнецов

Всичко от Автора

Каквото и да изберете обаче няма спор, че спомените от приятно изкарани мигове точно тогава, когато сте били захласнати по партньора си, не могат да бъдат по-ценни от нищо.

С наближаването на празника на Влюбените, все повече двойки предпочитат да си подарят красиво изживяване, пред материалните подаръци. Според изследванията, повечето двойки предпочитат да се усамотят в празничната вечер, вместо да посещават ресторант или шумно заведение.

Вече повечето реномирани спа-салони предлагат услугата „масаж за двама“, по-авантюристично настроените пък се отправят на кратко пътуване.  Да се отдадете на приятни глезотии точно на Свети Валентин ще е по - приятно, отколкото да се юрнете по молове и магазини в търсене на поредната дрънкулка за мъжа или дамата на сърцето си. Освен това радостта от бижу или предмет ще е моментна, а изживяването - пътуване, концерт, масаж или каквото и да било.

Каквото и да изберете обаче няма спор, че спомените от приятно изкарани мигове точно тогава, когато сте били захласнати по партньора си, не могат да бъдат по-ценни от нищо. Те ще ви топлят и в оставащите зимни нощи през годините.