26-годишен прободе бившата си в гърба

Архив Бургас

06-02-2012, 16:28

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Ревнив бургазлия прободе 2 пъти в гърба бившата си приятелка след като няколко пъти й звънял по телефона, но тя не му отговорила.

Скандалът между двамата избухнал в неделя около 6 ч. сутринта. 31-годишната бургазлийка празнувала в заведение с приятелки и се прибрала по светло. 26-годишният ревнивец обаче я чакал пред входа на блока й.

Двамата се скарали още в асансьора за това, че тя не отговорила на обажданията му предната вечер. Той започнал да проверява апарата й за съмнителни номера, от което обстановката допълнително се нажежила.

Скандалът достигнал връхната си точка, когато 26-годишният мъж грабнал кухненски нож и 2 пъти наръгал бившата си в гърба.

Жената била настанена в болницата, но няколко часа по-късно сама пожелала да бъде освободена за домашно лечение.

Оказало се, че двамата живеели на семейни начала, но скоро връзката им приключила. Младият мъж често вдигал ръка на партньорката си, побои били нанасяни и на 6-годишното й дете.

Нападателят е арестуван часове след инцидента. Наложена му е мярка задържане под стража за 72 ч. с прокурорско постановление. Оказало се, че мъжът в момента изтърпява условна присъда с 3-годишен изпитателен период за друго сбиване, в което намушкал мъж от Царево.