Андреа сънува кариера на кинозвезда

Архив Бургас

06-02-2012, 21:45

Автор:

Бургас Утре

Всичко от Автора

Фолкдивата хвърли око на сериозното кино, иска вече да я наричат "артист", а не певица

Андреа е уморена да позира и просто да изглежда разголена и сексапилна. Тя категорично заяви, че вече не е типичната чалгаджийка и иска да се развива. Предпочита да говори за себе си като за артист, а не като за фолкпевица. Пред списание "Жената днес" фолкдивата обясни, че изкуството иска жертви и тя е готова да ги направи.

"Лично отговарям за себе си и за музикалния продукт, който поднасям на почитателите си. Трудно е да си позволим високобюджетни клипове, но предпочитам да се лиша от някоя и друга рокля и да създам нещо, което ме стимулира като артист. Инвестирам в изкуството", разсъждава Андреа.

Блондинката, която от години е гадже на профусионалния боксьор Кубрат Пулев-Кобрата е променила търсенията си и иска да бъде различна. "От известно време имам интерес към киното. Затова започнах да превръщам клиповете си в кратки филмчета. Скучно ми е да позирам. В новото ми видео има доста исторически препратки и каскади, динамично е", обяснява тя.

Андреа има предвид видеото към песента "Лоша", което предизвика доста коментари заради заигравката й с християнските символи. От няколко седмици Андреа се опитва да обясни замисъла на видеото. "Никога не знаем колко лоши можем да бъдем, когато вярваме в доброто. В клипа "Лоша", темата за доброто и лошото остава. Накратко – онези, които са лоши в очите на хората, са разпънати на кръст. В този смисъл на мен така ми тръгна цялата кариера. Говореха, че майка ми и баща ми помагат, плюеха ме, че се разголвам, малко хора искаха да признаят успехите ми. Сега имам толкова много фенове, които ме подкрепят и обичат", казва фолкдивата.