Елза Парини: Не бих си легнала с член на Кабинета

Архив Бургас

06-02-2012, 22:43

Автор:

Бургас Утре

Всичко от Автора

Спала съм с много футболисти. Те са добри, разкрепостени и доста освободени любовници, разкрива Елза Парини

"Реших да се отдам на голяма почивка тази зима и съм много доволна, че пропускам ски сезона. Тайланд е любимото ми място за релакс. В момента съм на остров Пукет, едно райско място", заявила по телефона навръх 2 февруари Елза Парини пред "България днес".

На въпрос дали би си легнала с политик, Елза отговаря: "Както вече казах, не познавам политици. Ако съм имала някакви контакти с тях, то е било служебно във връзка с работата ми в рекламния и пиар бизнеса, както и като журналист. Относно "лягането" – имам сериозна връзка от години и не ме блазнят флиртове с политици, било то от парламента или от правителството. Но ако се случи нещо подобно, обещавам първо на вас да кажа. Сега, като се замисля, политиците не ме привличат, може би защото не обичам лъжците".

Елза Парини иначе признава, че е била с много спортисти. "Футболистите са много добри, разкрепостени и доста освободени любовници. Истината е, че за тях няма значение къде ще го пъхнат, важно е екземплярът да е красив, нежен и секси. Друго важно, което искам да кажа, е, че никога не съм търсила целенасочено връзки с футболисти. В повечето случаи те са били инициаторите", споделя Елза Парини.