Бургаският боец Георги Стоянов в 26-то издание на „MAXFIGHT”

Архив Бургас

09-02-2012, 09:42

Автор:

Карина Кристиянова

Всичко от Автора

Файт картата предлага на зрителите 7 сблъсъка във формат ММА, четири от които са с международно участие

Бургаският боец Георги Стоянов ще излезе на ринга срещу македонеца Дими Спасов в 26-то шоу   на най-голямата българска професионална ММА верига „MAXFIGHT”.

Непобеденият до момента внук на първия олимпийски шампион на България Никола Станчевна  ще излезе на професионалния ринг за 11 път.

                       Този път турнира гостува в един от най-красивите зимни курорти в страната - град Банско. Това е и първия за годината турнир от нашумялата българска бойна верига. Сред сняг и зимна приказка, стотици фенове на бойните спортове ще напълнят хотел "Флоримонт", който е домакин на елитното ММА шоуто на 11 февруари .  И този път „ВTV Action“ ще излъчи Гала вечерта, в късния ефир на 16 и 17 фвруари.

 

Файт картата предлага на зрителите 7 сблъсъка във формат ММА, четири от които са с международно участие. З пръв път на ринга у нас ще се качи японски майстор в бойните изкуства. Специалистът по ММА се казва Кейсон Чен и ще има за опонент талантливия русенски състезател Станислав Енчев. Не по-малко зрелищни се очаква да бъдат срещите с чуждестранни противници на Росен димитров – Близнака и Красимир Младенов – Бореца. Двамата вече се утвърдиха като имена в този спорт.