Сарафът Харалампи наръган от Харалампи навръх Свети Харалампий

Архив Пловдив

10-02-2012, 12:31

Снимка:

dariknews.bg

Автор:

Петко Солнецов

Всичко от Автора

Пострадалият е откаран в болница, извършителят на престъплението е задържан

Мъж беше намушкан днес сутринта при скандал в центъра на Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР-Пловдив. 

По първоначални данни около 10.30 часа в офис в сграда на ул.”Княз Александър Батенберг”39 при скандал 29-годишен мъж е намушкал в областта на корема от 44-годишния си опонент. Нападението е запонало като по-младият мъж е нанасял удари с гаечен ключ по глвата на пострадалия. 44-годишният е откаран в Хирургичния блок на Университетска болница и не е контактен, поясниха от Центъра за спешна медицинска помощ в града ни. Състоянието му е критично, допълниха те.

Извършителят на престъплението е задържан веднага след инцидента без да се съпротивлява. Криминалисти на Четвърто РУП извършват разследване по случая и причините за крайно агресивното неконтролеруемо поведение на младия нападател.

По наша информация пострадалият е собственик на заложна къща Харалампи Ветренски - Хари, известен пловдивски сараф. Нападателят му за куриоз също носи това име. Но най-интересното е, че днес православната църква почита  мъченикът Свети Харалапий. Казват, че на празници случайности не съществуват.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен