Музикални идеи за Деня на влюбените

Мисия Варна

12-02-2012, 21:17

Снимка:

Виолета Рускова © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ако сте настроени за любовни парчета, арии и ретро романтика

"Мастило" и Деси Добрева избраха морската ни столица, за да отбележат Деня на влюбените.

Известната от "Шоуто на Слави" изпълнителка ще изпълни най-яките любовни парчета в Пиано бар Джаки. Купонът там започва в 23 часа. С Деси ще пее и новата поп звезда Георги Дюлгеров.

 Мастило пък излизат на сцената във Vintage 33 в 22 часа. Броени седмици преди излизането на новия им албум, събрал най-добрите песни на групата, Вики и Десо ще забият едни от най-красивите любовни парчета. Вики, която нашумя напоследък като водеща на най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“ по бТВ, ще изненада всички с нова, провокативна визия.

Пак във Vintage 33 и пак в Деня на влюбените, но от 18.30 часа, ще има и модно дефиле на винтидж и ретро облекла. Участват нашите приятели от "На тъмно", "Артишок". Грим: Евелина Дойчинова и екипа на MAKE up STUDIO.

За  шеста поредна година Варненската опера организира специален концерт „Една любовна вечер в операта”, посветен на Празника на любовта, свързан със Св. Валентин, както и на Трифон Зарезан.

Концертът от 19 часа е с участието на Симфоничния оркестър на Държавна опера Варна и солисти – триото, познато под името „Уникалните гласове” – младите български тенори Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров. Концертът, под диригентството на Страцимир Павлов, ще започне с „Фантомът на операта” от Андрю Лойд Уебър и ще завърши с известната италианска канцонета „О, соле мио” от Едуардо ди Капуа. В програмата ще се редуват популярни арии от опери на Верди и Доницети. В програмата ще аплодираме и прекрасните варненски музиканти от „La Migra” Валери Ценков (ударни инструменти) и Стоян Роянов Я-Я (духови инструменти), а Страцимир Павлов ще покаже и майсторството си на рояла.

Билети по 8, 10, 15, 20, 30 лв., за ученици и пенсионери – 5 лв. Пакет ФАМИЛИЯ ОПЕРА за четирима на цена от 20 лв. (4 билета х 5 лв.)

Още:

Легендарен рок с „Браво”: Клуб Диско-то, 20:00 ч.

Асен Георгиев и Красимир Никифоров: Пиано бар Royal Classic, 22:00 ч.

Васко Василев, пиано и вокал: Piano Bar Plaza, 22:00 ч.

Classic rock party: City Rock Cafe

BLACK ZONE PARTY: Авеню, 23:00 ч.

Студентско парти - DJ NICKY GENOV: 4AS PIK

R & B Party . DJ VILLY: Planet Bar, 22:00 ч.

Fresh Reggae Flavour в Bolla Bar, 22:00 ч