6 криминални за денонощие

Архив Пловдив

19-02-2012, 12:03

Автор:

Петко Солнецов

Всичко от Автора

Двама мъже от Кричим са били заловени с наркотици. В петък около 16,30 часа на ул. „Х.Г. Павлов” в Пловдив са били спрени за

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР са регистрирани 6 криминални престъпления – кражба, притежание на наркотици, 3 увреждания и др. Разкрити са 4 престъпления.

Двама мъже от Кричим са били заловени с наркотици. В петък около 16,30 часа на ул. „Х.Г. Павлов” в Пловдив са били спрени за проверка известният на полицията Р.Й. /33 г./ и Г.К. /26 г./. При последвал личен обиск у двамата мъже са били открити общо 0,0778 грама хероин. Те са били задържани за 24 часа в ареста на Шесто РУП.

36-годишен мъж е заподозрян в увреждане на чуждо имущество. Вчера в Трето РУП - Пловдив е бил получен сигнал, че посетител в казино на ул. „Васил Левски” е счупил преградна стена на стойност около 1200 лева. Пристигналите на място полицейски служители са установили извършителят – Х.А. /36 г./ от Гърция. Той е задържан в ареста на районното управление. Причините за инцидента се изясняват.