Великите песни на "Куин" на живо в Пловдив

Архив Пловдив

20-02-2012, 11:37

Автор:

Анастасия Близнакова

Всичко от Автора

Повече от час е програмата с песни на Queen, която Десо Данчев от група Мастило, Иво Дуков, Емил Михайлов и Жоро Марков –младши и Рене са подготвили. Somebody To Love, I Want To Break Free, The Show Must Go On и Bohemian Rhapsody са само част от песните, които момчетата забиват с уникален саунд и професионализъм.

Младият талант Рене Ранев, който който е сред финалистите на българската Евровизия, ще бъде в Пловдив в събота, за да представи своя нов проект Tribute to Queen, съобщиха за Plovdivutre.bg от Жокер медиа. Дни преди да се изправи в решаващата битка кой да представя България в Баку, фаворитът на миналогодишната победителка Поли Генова, ще забие пред пловдивските почитатели на рок музиката в клуб „Мармалад“.

Това е първия у нас концерт с великите песни на легендите начело с Фреди Меркюр. Клубното турне на Рене и компания пълни клубовете по страната вече трета седмица. След Бургас, Стара Загора, София и Несебър, дойде ред и на културната столица на България. Повече от час е програмата с песни на Queen, която Десо Данчев от група Мастило, Иво Дуков, Емил Михайлов и Жоро Марков –младши и Рене са подготвили. Somebody To Love, I Want To Break Free, The Show Must Go On и Bohemian Rhapsody са само част от песните, които момчетата забиват с уникален саунд и професионализъм.

Редът, по който изпълняват песните никак не е случаен, а е точно копие на този, по който самите музиканти от "Куин" са забивали на своите концерти. „Куин Трибют” е проект замислен от Десо от „Мастило”, а премиерата му в „София Лайв Клуб” даде начало на национално турне включващо 10 български града, първият от които е Стара Загора само след броени дни.