Ботев (Пд) пуска в продажба юбилейно спално бельо

Архив Пловдив

24-02-2012, 19:35

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

На 1-ви  март клубът става концесионер на стадиона в кв. "Коматево"

От понеделник във фен-шопа  на „Колежа” ще бъде пусната в продажба нова серия от артикули, посветени на вековния юбилей на клуба. Бултрасите ще имат избор измежду богата гама от продукти . В магазина ще се продават: сив суитчър-33 лв., бяла тениска-12 лв., ключодържател – 4лв., възгланица със и без логото за 100-годишнината- 12 лв. и кърпа за плаж- 20 лв.

Иначе във фен-магазина вече се пласират черни тениски на цена от 9.50 лв. Планувано е скоро да бъдат пуснати още - калъф за облегалка за кола, спално бельо, олекотена завивка. Разработват се  и различни варианти за други артикули, които да бъдат пуснати в разпространение преди 12 март, когато клубът навършва 100 години от основаването си .

Междувременно в  магазина на „Колежа” пристигна и партида от новата сива фен-тениска, която е на цена от 12 лева.

В същото време се разбра, че Ботев (Пд) ще бъде обявен за  концесионер на стадиона в кв. „Коматево” на  1-ви март . Тогава решението ще се гласува на сесията на местния парламент. Както е известно, единствената оферта за занемареното съоръжение дойде от „жълто-черния” клуб. След гласуването и приемането на предложението , предстои да се подпише и договора, който ще  е за 35 години.  Собственикът на Ботев (Пд) Цветан Василев възнамерява на превърне сегашната развалина в ултрамодерна база за нуждите на ДЮШ, както и за подготовка на представителния отбор.

На въпросната сесия се очаква Общинският съвет да  одобри и пренасочването на парите от софийския боклук, които бяха предвидени за ремонта на Трибуна Изток. С оглед на  плановете на Цветан Василев  за цялостна реконструкция на „Колежа”, се взе решение сумата , равняваща се на 950 000 лв.  да бъде усвоена  за закупуване на  18 000 седалки, отговарящи на изискванията на УЕФА, електронно табло и система за видеонаблюдение