Димо Гяуров: Истината за бонусите е по-голяма и по-страшна

Новините

26-02-2012, 13:47

Снимка:

http://30dumi.eu

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Аз за първи път съм доволен от дейността на премиера. Премиерът направи това, което неизбежно трябваше да бъде направено-да махне хората, които му пречат", каза синият депутат

Истината е много-голяма и по-страшна, тъй като сумите, които са се раздавали, са много по-големи, отколкото бяха обявени, заяви депутатът от Синята коалиция Димо Гяуров в предаването „Неделя 150" на БНР. В голяма част от случаите има нарушение на закона, уточни той.

Той коментира ситуацията около оставката на  председателя на Комисията за конфискуване на незаконно придобитото имущество –Тодор Коларов.Според него, самият Коларов е създал подобна ситуация. „Не може някой току-що назначен в комисията, да започне да поставя условия”, заяви Гяуров.

"Аз за първи път съм доволен от дейността на премиера. Премиерът направи това, което неизбежно трябваше да бъде направено-да махне хората, които му пречат. Във всички случаи става дума за лобита и те са на ГЕРБ- и по отношение на лекарствата, и по отношение на здравната каса", каза синият депутат.

"До момента здравната каса не е предприела нито един ход.Става дума за лекарствена политика в най-общ смисъл, тя отсъства", заяви депутатът.

„Който е на власт, той е вързан с олигархията, а не опозицията". Този шум е изцяло в помощ на потребителя, убеден е Гяуров. Ние искаме да стане ясна цялата истина- и по отношение на бонусите, и по отношение на ценовата политика на лекарствата. Взривяването на варненския бизнесмен показва, че у нас има сериозна престъпност и опровергава думите на вътрешния министър, че тя е ликвидирана, заяви депутатът.