ЦСКА приключи курса, Локо (Пд) ги подпука за лиценза

Архив Пловдив

29-02-2012, 16:10

Автор:

Цветелин Костов

Всичко от Автора

Гърнето и Праховеца нямат 400-те бона за Крачунов, Узунов си тръгна бесен от „Армията”

 

ЦСКА продължава с въртелите си за защитника Пламен Крачунов. „Червените” не са платили и стотинка на Локо (Пд) за трансфера на 23-годишния бранител при 31-кратните шампиони. В края на август миналата година двата клуба сключиха трансферен договор на стойност 200 000 евро, но до ден днешен няма и помен от тези пари.

Днес по обяд след заседанието на Професионалната лига административният директор на „черно-белите” Атанас Узунов посети стадион „Българска армия” по заръка на шефа си Константин Динев. Кумът на Христо Стоичков поиска да разбере от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов кога ще благоволят да се издължат за Крачунов. Узунов обаче си тръгна бесен от „Борисовата градина”, тъй като мисията му се оказа напълно безуспешна.

От „Лаута” разкриха за Plovdivutre.bg. , че Титан-ите са заявили на пратеника на Локото, че нямат пари. Крайният срок за изплащането на 400-те бона за Крачунов е 31 март. Пловдивският клуб вече е сезирал съответните органи, включително и Лицензионната комисия към БФС, разкриха още от „Лаута”. Така „черно-белите” станаха поредния клуб, който вече открито проплака от некоректността на ЦСКА, въпреки подписаните договори. А лицензът на „червените” за следващия сезон е поставен под сериозна въпросителна.