Жена издъхна, пребита с желязо

Архив Бургас

01-03-2012, 09:46

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Часове преди убийството  Даниела Кацарска получила развод с бившия си съпруг, разказаха вчера нейни близки.

32-годишна жена от Дупница бе пребита до смърт с желязо, пише "24 часа".

Часове преди убийството  Даниела Кацарска получила развод с бившия си съпруг, разказаха вчера нейни близки.

Жената работела във фармацевтичния завод в града и преди полунощ тръгнала да се прибира. До блока я изпратил колегата й Славчо Томанов и си тръгнал.

Изневиделица във входа й налетял мъж с желязо в ръка и я халосал по главата. Нанесъл още няколко удара и избягал. Междувременно Томанов забелязал, че лампата в дома на Даниела не свети, и се върнал да провери какво става. Намерил жената да лежи в кръв. С множество наранявания тя била откарана в спешния център, където починала.

Криминалистите арестували двама мъже, но след разпит ги пуснали. МВР работи по 2 основни версии за нападението. Едната е грабеж, а другата - убийство от ревност. Чантата на жената била захвърлена на метри от мястото на престъплението. "Открит е предполагаемият предмет, използван за удара по главата. Това е П-образен метален прът", каза шефът на полицията в Кюстендил Георги Джоглев.

Даниела живеела сама и според съседите била мила и добра. Доскоро учела в София. През април м.г. поискала развод. Като причина посочила несходство в характерите и нежеланието на съпруга й да почне работа. Комшиите допускат, че Даниела може да е станала и жертва на наркомани