Устата на пловдивска диета

Архив Пловдив

05-03-2012, 18:41

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Устата представи своята програма пред  гостите на бар Енканто.

С атрактивна визия в стил „Първи Март” Устата представи своята програма пред  гостите на бар Енканто.

Освен с песните си, той забавляваше посетителите със забавни истории и игри. Специално за БЕЛИ НОЩИ Устата сподели, че отново е на диета. Той отговори на някои въпроси, които вълнуват много от читателите ни:

Ти беше първият гост на бар Енканто при откриването му. С какви чувства идваш отново в Пловдив?

Чувствата са смесени, защото и двата пъти съм на диета, която между другото ми е препоръчана от пловдивчанин: г-н Гарабитов. Първият път отслабнах с 10 килограма като пиех кленов сироп, а ме е яд, защото тук има много хубава кухня, а аз мога да опитам само суши.

Как ще коментираш успеха на Софи Маринова на Евровизия?

Неоспорим факт е, че по-добра песен от тази на Софи нямаше. Тя е един изключителен глас, който Европа трябва да чуе. Софи е една от малкото жени в живота ми, заради която съм плакал от щастие след успеха й на конкурса.

Какво мислиш за изказването на ДесиСлава, че „ромите в България са станали повече”?

Дали са роми, евреи, мюсюлмани, християни и т.н. няма значение, тъй като това е публика, а тази публика е в границите на България и има право да даде своя глас. Смятам, че изказването й е нелогично. Надявам се тази надпревара между Софи и Деси да не обтегне отношенията им, защо нито едно състезание не струва едно приятелство.

Кога да очакваме видеоклип на новата ви песен „Режи го на две”?

На седми март е официалнта ни промоция. Тя ще бъде в столицата и със Софи ще се постараем да направим една  ретроспекция на всичките ни парчета до сега.