80 успели дами около губернатора

Архив Бургас

06-03-2012, 18:51

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Коктейлът със засилено женско присъствие щял да бъде скромен, но от сърце.

Над 80 успели дами от Бургас и региона ще вдигнат тежки чаши в компанията на областния управител Константин Гребенаров в навечерието на 8-ми март, когато губернаторът ще ги покани на чаша вино.

Това са жени, заемащи ръководни позиции в държавния и частния сектор, културния и социален живот на региона. Успоредно с това обаче голяма част от дамите, които ще гостуват на областния управител са работили с него, издадоха от администрацията.

С този жест Константин Гребенаров иска да покаже своето уважение към професионалните успехи на тези бизнес дами.

Подобно събитие се организира за първи път в Бургаска област, но губернаторът има желание да го превърне в традиция, съобщават от Областна управа.

Причината е, че празникът е комплимент към „успялата жена", съчетала в себе си сила и творчество, действие и характер, завършени с палитра от емоции. 

Коктейлът със засилено женско присъствие щял да бъде скромен, но от сърце. По време на него обаче няма да бъде пропуснат и благотворителният елемент.

Той се превърна в една своеобразна традиция за областния управител, който всяка година на рождения си ден, не приема подаръци, а набира средства за нуждаещи се от региона.

За всяка една дама е предвидена и скромна изнедана от кавалера домакин.