Бритни Спиърс продава къщата си на половин цена

Новините

09-03-2012, 16:39

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Бритни Спиърс обяви вилата си в Лос Анджелис за продажба. Певицата я предлага със загуба от 4 милиона долара. През 2007-ма г. тя плати 7 милиона, за да купи имението. Сега му иска 2,995 милиона зелени гущера.

Бритни Спиърс обяви вилата си в Лос Анджелис за продажба.

Певицата я продава на загуба от 4 милиона долара. През 2007-ма г. тя плати 7 милиона долара за да купи имението. Сега тя продава местенцето за 2,995 милиона щатски долара.

Едва ли е лесно да започне нов живот, докато си има тази къща, която знае всички нейни тайни и напомня на блондинката за всички възходи и провали.

Състоянието на Бритни Спиърс се оценява на около 155 милиона долара, така че имотната оферта за нея е като да обяви за продажба пуловер в ибей.

Вилата в средиземноморски стил е с площ около 7500 квадратни метра, с пет спални и шест бани.

Домът разполага с ултра високи тавани, мраморни плотове в кухненския блок и трапезария с гледка към задния двор.

И като казах задния двор, той, разбира се, включва плувен басейн, спа и беседка като къщичка, която отговаря на средиземноморския стил на дома.

Имотът се намира в ексклузивния комплекс от затворен тип в Бевърли Хилс, известен като „The Summit” (Срещата на високо равнище).

Това е един от най-престижните райони в Лос Анджелис.
Къщата всъщност e картографиранa като дом в квартала Студио Сити, „The Summit” е под района на Централна Поща на Бевърли Хилс.

Повечето хора не могат да си позволят нещо близо до това, така че наистина, на кого му пука, как е картографирана.

В дребния шрифт на обявата се казва, че имотът е обект на "легализирана продажба" и е "предмет на съдебно потвърждение/регистрация".

Според слуховете, Бритни е загрижена да се отърве от остарялото си имение, за да може да започне на чисто и в нова къща с годеника си Джейсън Трауйк.

А, като споменахме годеника, годежът продължава повече от очакваното, в смисъл, че те вече трябваше да обявят дата за сватбата си. Плъзнаха слухове, че Джейсън е започнал да увърта и засега сватба няма да има.

В последните минути изтече и новината, че Бритни ще бъде съдия в новия сезон на шоуто X Factor. Остават две свободни места и клюкарите говорят, че едното ще бъде заето от Бритни.