Порнозвезди напират за кметици

Архив Пловдив

10-03-2012, 10:15

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Италиански звезди на порното тръгват по пътя на прочутата Чичолина

Двайсет години след като италианската порнозвезда Чичолина, влезе в парламента, порнозвездите настъпват отново в италианската политика, пише в. "Кориере дела сера".

Три предизвикателни красавици от италианската порноиндустрия имат намерение да се борят за кметски постове, предава БТА.

Родената в град Авелино Мили д'Абрачо има намерение да се кандидатира за кмет в град Торе дел Греко, в областта Кампания.

Луана Боржа от Ломбардия и родената в Полша Аманда Фокс ще се борят за кметското кресло в град Таранто в областта Пулия.

Трите красавици все още не са готови с подробни политически програми, но някои споделиха идеите си за развитието на общините.

Мили ще разчита на популярността си за разрешаването на проблемите на Торе дел Греко, четвъртия по големина град в Кампания. Тя твърди, че в този район всички я уважават и след Марадона е най-популярната знаменитост. Местните дори я наричали Мадона. 



Аманда Фокс предвижда да превърне Таранто, втория град в Пулия, в туристически и екологично чист район. Ще развива туризма, като създаде миниказина с хотели, ресторанти и други развлекателни заведения.

Накрая ще организира международна проява, наречена "Таранто секс".Тя ще се провежда два пъти в годината, през април и октомври. За естеството на проявата Аманда не съобщи подробности, но името й говори само по себе си.

Порнозвездите с амбиции за кметското място на Таранто, обаче първо ще трябва да се явят на първични избори на 6 и 7 май. Тогава жителите ще изберат коя от двете красавици да се кандидатира за кмет.

Първичният вот ще бъде най-обикновен, а това разочарова избирателите. Те очаквали дамите да си организират състезание по танцуване на пилон и победителката да се кандидатира после за кмет.