Добро утро във вторник!

Архив Пловдив

13-03-2012, 07:30

Автор:

Василена Нинова

Всичко от Автора

Времето ще бъде по-топло от вчера. Живакът в термометъра ще стигне 10 градуса.

Пловдив вече не е същият! В града започна ново летоброене. Великият Ботев /Пд/ официално вече е на сто години. Стотици спортисти, хиляди фенове и видни политици се стекоха вчера следобед, за да изпразнуват юбилея.

Добро утро и на локомотивци!

Хубав ден и на всички нефутболни запалянковци!

Вторник в Пловдив обещава да е добър.  Ако се доверим на синоптиците, времето ще бъде по-топло от вчера. Живакът в термометъра ще стигне 10 градуса.

24-та вертолетна авиационна база Крумово ще посрещне официално президента и главнокомандващ Българската армия Росен Плевнелиев.
Поводът - награждаване на военнослужещи от Авиобазата за участието им
в мисията при спасяване на пострадали при наводнението в село Бисер.

Направо горещ ще стане вторника за някои наематели в район “Северен”. Администрацията там започна масова акция по гонене на настанили се в общински терени, които не са плащали наем от години. Днес ще се изземват имоти по улиците " Сакар планина", „Брезовско шосе“ и в района на   КАТ.

Пресконференция ще даде кмета на район Тракия " Костадин Димитров.

Тежък ще бъде деня и за съветниците в община Родопи. А след техните решения, още по-тежко ще стане на хората от селата в родопската община. Ще трябва да затягаме здраво коланите, каза вчера председателят на групата съветници от ГЕРБ Валентина Хаджиева. Общинските съветници ще гледат бюджета. Предложението на кмета Пламен Спасов е да се действа с 13 млн. 355 хил. лв. От ГЕРБ обаче напомнят, че натрупаните задължения от предишния кметски мандат са много. Община Родопи е със запорирани сметки и всеки лев, който влезе в хазната, ще отива при  кредиторите.

Малко култура. За децата Държавният куклен театър предлага постановката “Котаракът в чизми”. Представления ще има в 11.30 ч. и в 12.30 ч. 

Драматичният театър ви кани на “Тишина, моля!” Начало – 19 часа.

В кината. Три премиерни заглавия приканват киноманите: “Джон Картър: Между два свята”, “Потомците” и “Аве”.

Ако тази нощ не ви се спи, имате варианти за забавления. Планета Пайнер в града прави Нощ на дамите, а в Брилянтин ще бъде горещо с DJ ROCCO.