SPIRIT of Burgas: Идват KoЯn, Cypress Hill, Armin van Buuren, Mark Knight и Richie Hawtin

Варна Лайф

15-03-2012, 15:35

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Преди броени минути на фенстраницата на феста във Фейсбук бяха обявени първите изпълнители на най-големия музикален фестивал в България

Тази година SPIRIT of Burgas и Solar се обединяват - огромната сцена на Solar Dance Arena ще очаква всички фенове, съобщава БургасУтре.бг.

На нея ще се качат едни от най-големитe светила в електронната музика - Armin van Buuren (3.08), Mark Knight (4.08) и Richie Hawtin (5.08).

Вече е ясен и един от хедлайнерите на феста - зведите на алтернативната музика на 90-те - KoЯn. Те ще се качат на главната сцена на 5-и август.
Другата голяма група, която ще се качи на същата сцена още първия ден на фестивала (3 август), е една от най-известните рап и хип-хоп групи на Западното крайбрежие – Cypress Hill.

Българското участие за момента се оглавява от Brazz ViliDJ, които ще се качат на изцяло обновената джаз сцена.

Както вероятно повечето от феновете на SPIRIT of Burgas, които го очакват с нетърпение, вече знаят, че тази година, събитието се измества по-рано през август - 3-и, 4-и и 5-и.

Повече подробности ще разберем малко по-късно, а по въпроса за хедлайнерите - следващото име ще бъде обявено до края на март, съобщиха още организаторите.

"Очакваме до средата на април да имаме правото да обявим всички големи артисти. Дори днес очаквахме официално разрешение от един от хедлайнерите, но така и не го получихме. Идните дни ще има още много новини", обещават още те.

Следете най-горещите новини около SPIRIT of Burgas на БургасУтре.бг