Закопчаха турчин, пренасял в рейс хиляди хапчета и инжекции анаболи

Архив Бургас

15-03-2012, 11:44

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Лекарствата били скатани зад фабрична кухина до задните десни гуми на автобуса. Чужденецът веднага е арестуван и срещу него е образувано разследване. 

Над 46 хил. таблетки, 1774 ампули и 30 разтвора за инжекции анаболи се опита да внесе у нас 35-годишен турчин, но бе хванат на граничния пункт в Лесово.

Случката се разиграла тази сутрин около 1 ч. след полунощ. Автобусът, в който били скрити хапчетата, пътувал по редовна линия от Турция за България. Той бил туристически на компания от южната ни съседка.

При проверката на митницата във фабрични кухини зад задните десни гуми граничарите се натъкнали на отгромното количество анаболи.

Оказало се, че хапчетата са скрити там от втория шофьор на автобуса. Мъжът с инициали К. С. признал, чехапчетата и инжекциите са негови и веднага бил арестуван. Срещу него е образувано разследване.

Това е втори случай на голямо количество хапчета за последните няколко дни. Както БургасУтре вече писа миналата седмица холандец бе задържан за опита да пренесе 15 кг амфетамини.