Херо: Ще ни е трудно и тежко срещу „Берое"

Архив Бургас

15-03-2012, 17:40

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Неприятно е, че загубихме в Пловдив и това със сигурност е внесло  напрежение в отбора. Явно е обаче, че ще трябва да работим под напрежение, заяви треньорът на "акулите".

Старши треньорът на „Черноморец – Бургас Димитър Димитров обяви това на редовната си пресконференция, преди кръга от елитната футболна група.

Както е известно „акулите”  имат редица проблеми свързани най-вече със защитната формация на отбора.

„Имаме проблеми в защита – сподели Димитров. Траян Дянков е контузен, а Георги Терзиев се възстановява след операция на ръката и съответно няма да можем да разчитаме на тях.

Цветомир Цонков вече е възстановен от травмата, която получи, но пък е наказан, така че и той отпада от сметките. Радостното е продължи наставникът, че Радостин Кишишев вече е на линия и с опита и рутината си ще помогне много на съотборниците си.

Отборът на „Берое” не мога да коментирам, само ще отбележа, че съставът е доста променен в сравнение с есента, с много по-класни футболисти и определено през пролетта играе по-силно – продължи Димитров. 

Неприятно е, че загубихме в Пловдив и това със сигурност е внесло  напрежение в отбора. Явно е обаче, че ще трябва да работим под напрежение, след като не можем да печелим, работейки на спокойствие.

Оттук нататък ще трябва да влагаме повече характер, ако искаме да печелим мачовете си” завърши старши треньорът на бургазлии.

В същото време на пресконференция в Стара Загора помощник треньорът на „Берое” Ивко Ганчев заяви:

„Имаме настроение за победа в предстоящия мач с „Черноморец – Бургас” и трябва да се представим на ниво. И този път извън игра остава контузеният Георги Божинов, който в момента е на бегови упражнения.

През последните 10 дни пълноценно тренира привлеченият от „Черноморец” преди пролетта Георги Андонов. Утре ще стане ясна групата за предстоящия мач в Бургас” – допълни треньорът.

Двубоят от 19-тия кръг на първенството между двата отбора е на 17 март от 17.30 часа на стадион „Лазур”.