Зума: Искахме отново да играем в Пловдив

Архив Пловдив

16-03-2012, 12:22

Автор:

sportline.bg

Всичко от Автора

"Ще се подготвим добре и дано сме победители. Надиграхме Левски и ги отстранихме напълно заслужено. А ЦСКА подцени Септември и си изпати. Дълго време на "Армията" няма да могат да преживеят този мач", заяви Христо Бонев

Със смесени чувства прие Христо Бонев жребия за Купата, който отреди неговият Локомотив (Пловдив) да гостува на шампиона Литекс.

"Нашето желание бе, независимо от противника, да игрем отново в Пловдив, за да имаме подкрепата на вярната ни публика. За съжаление трябва да гостуваме в Ловеч. Нямахме предпочитания за съперник. Най-неудобен обаче беше Симитли, заради манталитета на футболистите у нас. Напрежението щеше да е по-голямо. Питайте ги ЦСКА как се чувстват сега. Срещу Литекс няма да е никак лесно, защото те имат добра организация и ще вземат всякакви мерки да стигнат финала. Това е голямото желание и на Ицо Стоичков. Но ние гоним Европа именно чрез Купата и няма да се дадем без бой", каза Бонев.

"Ще се подготвим добре и дано сме победители. Надиграхме Левски и ги отстранихме напълно заслужено. А ЦСКА подцени Септември и си изпати. Дълго време на "Армията" няма да могат да преживеят този мач", заяви Зума.

http://www.sportline.bg/news/88359/zuma-napadna-liteks-ste-vzemat-vsyakakvi-merki-za-da-sa-na-final