Джъстин Бийбър и Селена Гомес замесени в пиянски скандал

Варна Лайф

17-03-2012, 20:32

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Има причина да не искат да бъдат снимани, тъй като все още нямат право да пият алкохол по американските закони.

Джъстин Бийбър и Селена Гомес са имали романтичен уикенд във Флорида миналата седмица, който приключва с пиянски скандал, според слуховете.

Фотографи успели да снимат Селена и Джъстин на излизане от спортен бар в Санкт Петербург, Флорида, заедно с двама приятели. На снимките Селена се опитва да се скрие зад смартфона си и покрива очите си с ръка.

Има причина да не искат да бъдат снимани, тъй като все още нямат право да пият алкохол по американските закони.

Ето какво разказва свидетел на случката:

"Джъстин излетя от бара, а Селена го преследваше до колата. Неговият екип по сигурността ги изпъди надолу по улицата към алеята, където да се разберат на спокойствие.

След това те се върнаха в ресторанта. Когато си тръгваха, всички изглеждаха порядъчно почерпени, макар че са малки, за да пият алкохол."

Собственикът на бара, Марк Фъргюсън, заяви пред Тампа БейТаймс "че докато бабата и дядото на Джъстин са си пиели там, другите не са".

Появи се и друга снимка на Селена, на която тя е по горнище на бански и пие нещо, скрито в хартиена торбичка. Но това се оказа кадър от очакващия премиера филм „Пролетна ваканция”.

В него Гомес играе тийнейджърка, която обича да купонясва и след това ограбва ресторант за бързо хранене, за да плати за ваканцията си във Флорида. Историята малко напомня на „Магьосниците от Уейвърли Плейс”.

Партньорката на Селена Гомез във филма - Ашли Бенсън, също е била със звездната двойка по време на предполагаемия нощен запой във Флорида.

Гаджето на Бенсън, Райън Гуд ги е придружавал, той напуснал ресторанта гол до кръста. Бенсън и Гуд са над 21 години, така че за тях това е била обикновена петъчна вечер.