Алиша Кийс продава жилището си в Ню Йорк за 17,9 млн.

Варна Лайф

20-03-2012, 22:13

Снимка:

Сотби

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Алиша Кийс продава дома си в Ню Йорк за 17,9 милиона долара. СНИМКИ ВИДЕО

Алиша Кийс е обявила дома си в Ню Йорк за продажба.

Цената, която световно известната певица иска, е 17,9 милиона долара.

С 5 спални, 4 бани и 4 тоалетни, имението е с размер от 573 квадратни метра. Мезонетът идва в комплект с винарска изба и складове за съхранение, които вероятно се намират някъде вътре в сградата.

Домът има прозорци от пода до тавана, плаващо стъклено стълбище, видимо през прозрачните стени и голяма открита площ на покрива с широка гледка към Ню Йорк.

Жилището разполага с готварска зона, на която и най-претенциозният "шеф" да завиди - истинска гурме кухня.

И в допълнение на това - разкошна официална трапезария. Разбира се, има и домашен кино салон. Дневната включва и уютна камина.

Алиша и съпругът й, рапърът и продуцент Суиз Беатц, купиха имота за 12 750 000 долара от Лени Кравиц.

Кравиц видя зор с продажбата, началната цена беше 19,5 милиона, след пазарлък бе свалена на няколко пъти и падна до 12,75 милиона долара.

Може би Алиша и Суиз търсят повече пространство за тяхното момченце. Звездата роди бебе на 14 октомври 2010 г. и го кръсти Еджипт Дауд Дийн. Тя призна, че майчинството я е променило значително.

"Майчинството е рай. Толкова е целеустремено и забавно. Чувствам се много по-мъдра в изборите, които правя. Имам за какво да живея, никога не съм имала преди."

Междувременно Алиша Кийс се появи в Шоуто на Опра Уинфри, за да представи новия си албум "The Element of Freedom" с парчето "Try sleeping with a broken heart". Насладете се!