Как пощенска марка се превръща в рисунка за маникюр

Архив Бургас

20-03-2012, 04:47

Снимка:

utro.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Популярната техника да се „залепва” вестник на маникюра има ново приложение. С пощенски марки може лесно да спестите посещение при професионалист, а маникюрът да е перфектен.

Днес пролетта официално дойде, а покрай стартиралата вече инициатива на общината за почистване на града, БургасУтре изрови няколко практични и креативни зелени идеи как хем да спестим някои лев, хем да пощадим поне малко Земята от тоновете боклуци.

Моливници, свещници и поставки лесно могат да се направят от начупени стъкла, пластмасови парченца, кутии от консерва или малки бурканчета и дори стари дискети. Повече пролет ще донесете в офиса ако изберете най-шарените и пъстри дискети.

За още по арт настроени добавете малко фантазия и изрисувайте новите придобивки с водни или темперни бои.

Пайетите и мънистата от стари чанти и дрехи винаги могат да се претворят в оригинално и ефектно бижу, а от старите копчета лесно може да се направят интересни и изчанчени пръстени.

Популярната техника да се „залепва” вестник на маникюра има ново приложение. С пощенски марки може лесно да спестите посещение при професионалист, а маникюрът да е перфектен. Единственото, което трябва да направите, е да залепите марката за ноктите и да изрежете излишното.

Старият монитор на компютъра е идеално кошче за боклук. За още повече цвят може да го декорирате с изрезки от вестници или списания.