Краси Балъков може още утре да поеме Кайзерслаутерн

Архив Бургас

21-03-2012, 19:03

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Треньорът, който бе в продължение на две години начело на Черноморец Бургас, в момента води  Хайдук Сплит. Вторият по сила тим в Хърватия обаче е в трудна ситуация

Краси Балъков може да поеме Кайзерслаутерн още утре.

Тази новина разпространи снощи електронното издание на германския вестник „Билд”. Днес агенция ДПА допълни информацията като предрече, че в четвъртък най-добрият плеймейкър в историята на Щутгарт  според феновете на отбора, ще бъде представен като новия треньор на лаутерите.

Треньорът, който бе в продължение на две години начело на Черноморец Бургас, в момента води  Хайдук Сплит. Вторият по сила тим в Хърватия обаче е в трудна ситуация, което наложи да бъдат трансферирани най-силните му футболисти преди началото на пролетния сезон. В момента тимът е втори в класирането след Динамо Загреб. Миналата неделя отборът от Сплит бе сериозно ощетен, според хърватските медии и загуби дербито от Динамо с 1:2, след като до 78 минута водеше с 1:0. В сряда вечер Балъков ще води своя тим в поредното дерби срешу тима на Риека.

Преди месец Бала бе на крачка от подписването на договор с  Херта Берлин, но столичния тим подписа с Ото Рехагел. Сега отново името на Краси Балъков сериозно се спряга за заемането на треньорския пост в Кайзерслаутерн, който е на 6 точки от зоната за спасение в Бундеслигата. В последния кръг Лаутерите загубиха като домакини от претендента за участие в Шампионска лига Шалке 04 с разгромното 1:4, след което заради слаби резултати  бе уволнен наставникът на отбора Марко Курц .