Неделчо Матушев поема Ботев Пловдив?

Архив Бургас

22-03-2012, 11:12

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Треньорът, който бе начело на Нефтохимик,национална юношеска формация, Банантс Ереван, Локомотив Пловдив явно е направил впечатление с налагането на млади футболисти

Старши треньорът на Поморие Неделчо Матушев може да поеме един от кандидатите за влизане в майсторската група – Ботев Пловдив,

пише на страниците си спортен всекидневник. Треньорът, който бе начело на Нефтохимик,национална юношеска формация, Банантс Ереван, Локомотив Пловдив и други извесни тимове,  явно е направил впечатление с налагането на млади футболисти, които прогресират в своето развитие и дават облик на отбора от Поморие.

В същото време кандидата за влизане при майсторите Ботев, не играе убедително през пролетта. На последния мач при равенството с Несебър, агитката на „бултрасите” замери треньора на тима  Милен Радуканов с пластмасови бутилки и поиска оставката му.

В следващия кръг на първенството, жълто – черните гостуват на лидера в класирането Етър Велико Търново и ако отново се стигне до неблагоприятен резултат, може би ше станем свидетели на поредната треньорска рокада.

Като евентуални съперници на Матушев за треньорския пост на „канарчетата” се спрягат още имената Вили Вуцов и Николай Киров – Белия.