Черноморец тръгва за трите точки в Севлиево

Архив Бургас

22-03-2012, 19:18

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Програмата е благоприятна за бургаския тим, който трябва да се изправи в три поредни кръга срещу трите отбора,  заемащи последните места в класирането. 

Утре сутринта отборът на Черноморец Бургас ще замине за Севлиево, където в събота ще изиграе поредния мач от първенството на страната.

Програмата е благоприятна за бургаския тим, който трябва да се изправи в три поредни кръга срещу трите отбора,  заемащи последните места в класирането. Като се съпоставят спортно-техническите достойнства на трите тима, най-логично е да се предположи, че от тази серия акулите ще вземат максимума от точки.

В същото време не бива да се забравя и последния мач срещу Калиакра, когато се е наложило помощникът на Димитров да повиши тон на полувремето, за да заиграе отборът така както може и след почивката да постигне убедителна победа в двубоя.

Проблеми в отбора все пак има. Все още не е готов за игра капитанът Траян Дянков. Телкийски е с оплаквания от болки в крака, но добрата вест е, че железният полузащитник Цветомир Цонкков ще е на линия за двубоя. Той бе принудително заменен през първото полувреме в Каварна, но травмата му вече е излекувана.

Отборът ще направи в петък една тренировка в Севлиево, която ше се проведе на помошното игрище на стадион Раковски в часа на мача. Срещата ще ръководи реферът Иван Кирилов от Варна.